Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Zonvakantie december

Het begint in Nederland in november al flink koud te worden en de zomer lijkt alweer zover weg... Tijd om naar de zon te gaan. Maar dan wil je natuurlijk wel naar een bestemming waar de kans groot is dat het warm weer is. Wij geven je tips over bestemmingen voor een fijne zonvakantie in november. Waar ga jij aan je kleurtje werken?

Zonvakantie december binnen Europa

Waar is het warm in december in Europa?

Ook al is het er vaak een stuk warmer dan in Nederland, is het op veel plekken in Europa toch redelijk koud voor een zonvakantie in december. Waar het in Europa het warmste is, is op de Canarische Eilanden. Ga bijvoorbeeld naar het eiland Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura of Tenerife, waar het allemaal gemiddeld 21 graden is. Vooral als je kiest voor een hotel met een lekker verwarmd zwembad, zoals Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort, dan is het er erg goed uit te houden!

Bekijk hier de laatste aanbiedingen in december:

Canarische Eilanden VakantieDiscounter

Canarische Eilanden Corendon

Zonvakantie december buiten Europa

Waar is het warm in december buiten Europa?

Ben jij bereid om iets verder te vliegen voor je zonvakantie in december, dan kun je naar Mexico (28 graden), Cuba (27 graden) of bijvoorbeeld de Dominicaanse Republiek (29 graden). Palmbomen en zonnestraaltjes genoeg, en dat terwijl het in Nederland winters weer is...

Als je niet té ver wilt vliegen, dan zijn er een aantal opties iets dichterbij, bijvoorbeeld Egypte (23 graden), Kaapverdië (26 graden), of het warme Gambia (32 graden).

Aanbiedingen buiten Europa in december:

Kaapverdië TUI

Gambia Corendon

Waar kun je in de zee zwemmen in december?

Natuurlijk kun je overal de zee in duiken, maar op veel plekken in Europa is het in december behoorlijk koud! Op de Canarische Eilanden is het nog ongeveer 20 graden, maar voor echt warm zeewater, moet je buiten Europa gaan. In Egypte is de temperatuur van het water gemiddeld 23 graden, in Kaapverdië 24 graden en op Cuba en in Mexico zelfs 26 à 27 graden.

Bavaro strand Dominicaanse Republiek
Bavaro strand Dominicaanse Republiek
Varadero Cuba zonvakantie
Varadero Cuba zonvakantie
Tulum Mexico strandvakantie
Tulum Mexico strandvakantie

Home > Zonvakanties > Zonvakantie december