Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Zonvakantie september

In september op zonvakantie is altijd een goed idee. De zomervakantie is dan net voorbij waardoor de prijzen weer flink zakken, maar de meeste bestemmingen hebben nog heerlijk warm weer en je vind nog genoeg gezelligheid in de plaatsjes. Naar welke zonzekere bestemming ga jij?

Zonvakantie september binnen Europa

Waar is het warm in september in Europa?

Op de meeste plekken in Europa is het ook in september nog fantastisch weer. Ga bijvoorbeeld naar één van de Griekse eilanden, zoals Kreta (27 graden), Zakynthos (28 graden) of Rhodos (29 graden). Of ga naar het vasteland van Spanje. In de meeste badplaatsen in Zuid-Spanje (Costa del Sol) is het in september nog steeds maar liefst 27 graden. Maar ook in Zuid-Frankrijk is het nog heerlijk, zo'n 25 graden.

Bekijk hier de laatste aanbiedingen in september:

Griekenland VakantieDiscounter

Zuid-Spanje Sunweb

Zonvakantie september buiten Europa

Waar is het warm in september buiten Europa?

Ook voor een zonvakantie buiten Europa is er in september genoeg keuze. Rekening houdend met het orkaanseizoen kun je Miami en Cuba misschien beter in een andere maand bezoeken, maar de Benedenwindse Eilanden zoals Aruba, Bonaire en Curaçao worden nauwelijks door orkanen getroffen. Hier kun je dus ook in september veilig naartoe. En een groot voordeel: het is op Curaçao dan met gemiddeld 33 graden de warmste maand van het eiland.

Aanbiedingen buiten Europa in september:

Aruba TUI

Curaçao Corendon

Waar kun je in de zee zwemmen in september?

In Europa is het zeewater in september net als in de zomermaanden nog lekker warm. In Zuid-Spanje bijvoorbeeld zo'n 22 graden, maar op de Griekse eilanden zelfs 24 à 25 graden. Op de Benedenwindse Eilanden (de ABC-eilanden) is het zeewater ook nog heerlijk warm, zo'n 29 graden.

Fuengirola Spanje zonvakantie
Fuengirola Spanje zonvakantie
Druif Beach Aruba zonsondergang
Druif Beach Aruba zonsondergang
Bonaire schildpad
Bonaire schildpad

Populaire hotels voor een zonvakantie in september

Home > Zonvakanties > Zonvakantie september