Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Zonvakanties > Zonvakantie mei

Zonvakantie mei

Wil jij in mei op zonvakantie, ofwel in de meivakantie, of gewoon buiten de schoolvakanties, dan heb je al veel keus uit zonnige bestemmingen. Buiten Europa, maar ook binnen Europa begint de zon steeds meer te schijnen. Waar ga jij in mei naartoe?

Zonvakantie mei binnen Europa

Waar is het warm in mei in Europa?

De maanden hiervoor waren op veel bestemmingen nog te koud, maar in mei begint het in Zuid-Europa al lekker op te warmen en heb je dus ook meer keus uit zonnige bestemmingen binnen Europa. Zo zijn er veel Griekse eilanden waar het al heerlijk vertoeven is in mei. Op eilanden als Kreta, Kos, Rhodos, Corfu en Zakynthos is het bijvoorbeeld al gemiddeld 24 graden. De echte durfals kunnen ook al een duik nemen in het zwembad, maar als je een koukleum bent, kun je ook kiezen om een hotel met verwarmd zwembad te kiezen.

Bekijk hier de laatste aanbiedingen in mei:

Griekenland VakantieDiscounter

Griekenland Prijsvrij

Zonvakantie mei buiten Europa

Waar is het warm in mei buiten Europa?

Buiten Europa zijn er ook genoeg zonnige bestemmingen die je in mei kunt bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar het warme Mexico (32 graden), Aruba (32 graden) of wat je dacht je van een keer naar het bijzondere Jamaica (29 graden)? Als je echt goed tegen de hitte kunt, ga je naar Dubai waar het in mei gemiddel 37(!) graden wordt.

Aanbiedingen buiten Europa in mei:

Dubai Corendon

Jamaica TUI

Waar kun je in de zee zwemmen in mei?

In mei beginnen veel Europese bestemmingen al een hele aangename temperatuur te krijgen, maar het zeewater kan nog wel behoorlijk koud zijn. Op veel Griekse eilanden is de gemiddelde zeetemperatuur rond de 19 graden in mei. Op bestemmingen buiten Europa, bijvoorbeeld Mexico, Aruba of Jamaica is de zeetemperatuur zo'n 28 graden. Hier kun je het de hele dag volhouden om in de zee te dobberen.

Kreta Griekenland zonvakantie
Kreta Griekenland zonvakantie
Jamaica zonvakantie (Marha Brae)
Jamaica zonvakantie (Marha Brae)
Mexico zonvakantie
Mexico zonvakantie

Populaire hotels voor een zonvakantie in mei

Home > Zonvakanties > Zonvakantie mei