Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Zonvakantie juli

Wanneer je in juli op zonvakantie wilt, heb je volop keuze uit zonzekere bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Het is helaas niet de goedkoopste maand, maar veel mensen moeten in deze maand op vakantie, vanwege hun beroep of schoolgaande kinderen. Wij geven je tips voor zonnige bestemmingen. Waar gaat jouw volgende zomervakantie naartoe? Check ook onze laatste aanbiedingen om een voordelige zomervakantie te boeken.

Zonvakantie juli binnen Europa

Waar is het warm in juli in Europa?

Op zonvakantie in juli binnen Europa? Dan heb je volop keuze uit bestemmingen! Eigenlijk is het op de meeste plekken lekker warm en hangt het er vooral vanaf hóe warm je het wilt hebben, en natuurlijk ook welk land je graag (weer) eens zou willen bezoeken. Ga jij dit keer eens naar Bulgarije (27 graden), Spaanse eilanden als Menorca, Mallorca of Ibiza (28 à 29 graden) of Portugal (28 graden)? Wil je gemiddeld boven de 30 graden, dan kun je naar Malta, Cyprus, en de meeste Griekse eilanden.

Bekijk hier de laatste aanbiedingen in juli:

Spaanse eilanden VakantieDiscounter

Griekenland Prijsvrij

Zonvakantie juli buiten Europa

Waar is het warm in juli buiten Europa?

Voor een zonvakantie in juli heb je ook genoeg keuze buiten Europa. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat het op sommige plekken regenseizoen is. Dit betekent meestal niet dagen lang alleen maar regen, maar als je meer zekerheid wilt, kun je in deze maand Thailand liever overslaan. Net als in juni, is ook juli juist wel een ideale maand om het Indonesische eiland Bali te gaan ontdekken: 30 graden en weinig kans op neerslag. Ook de ABC-eilanden zijn heerlijk warm met weinig kans op regen. En wil je weer eens iets anders, dan is Zanzibar ook een heerlijke warme bestemming met weinig regen in de zomer.

Aanbiedingen buiten Europa in juli:

Zanzibar TUI

Bali Corendon

Waar kun je in de zee zwemmen in juli?

Op de meeste plekken kun je gemakkelijk een duik in de zee nemen in juli, maar op de ene plek is het warmer dan op de andere plek. Zo is de zee in Portugal gemiddeld 19 graden, in Spanje zo'n 22 tot 24 graden, op de meeste Griekse eilanden 24 à 25 graden en buiten Europa op bijvoorbeeld Aruba zelfs 29 graden. Zwembaden kunnen wel iets warmer zijn, omdat die kleinere oppervlaktes sneller opwarmen.

Malta zonvakantie (Blue Lagoon)
Malta zonvakantie (Blue Lagoon)
Navagio Beach Zakynthos
Navagio Beach Zakynthos
Palmbomen Zanzibar zonvakantie
Palmbomen Zanzibar zonvakantie

Home > Zonvakanties > Zonvakantie juli