Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Zonvakantie augustus

Wil jij op zonvakantie in augustus, dan heb je volop mogelijkheden voor bestemmingen binnen en buiten Europa. Helaas is dit wel een wat duurdere maand dan de meeste andere maanden, maar soms kun je niet anders en heb je alleen in deze maand vrij, bijvoorbeeld vanwege de bouwvak of omdat je schoolgaande kinderen hebt. Check in dat geval ook even onze laatste aanbiedingen voor een goedkope zomervakantie.

Zonvakantie augustus binnen Europa

Waar is het warm in augustus in Europa?

Is jouw favoriete vakantieland Spanje? Of kun jij geen genoeg krijgen van de sfeer op de Griekse eilanden? In augustus kan het allemaal! Het is eigenlijk op alle plekken in Zuid-Europa heerlijk warm, dus of jij nu naar Spanje, Griekenland, Italië of Portugal gaat, de kans op zonnig weer is heel groot. Geniet jij ook altijd zo van een zonvakantie in augustus, maar kun je niet goed tegen te veel hitte, ga dan voor een eiland waar wat meer wind is of kies bijvoorbeeld voor het prachtige Portugese Madeira of de Azoren, waar het gemiddeld zo'n 23 tot 25 graden is.

Bekijk hier de laatste aanbiedingen in augustus:

Griekenland VakantieDiscounter

Madeira Corendon

Zonvakantie augustus buiten Europa

Waar is het warm in augustus buiten Europa?

Wil je in augustus een zonvakantie boeken buiten Europa, ook dan heb je genoeg opties! Ga bijvoorbeeld naar Aruba, Bonaire of Curaçao, waar het rond de 32 graden is. Of boek eens iets anders en ga naar het tropische Tanzaniaanse eiland Zanzibar. Hier is het rond de 29 graden, een heerlijke temperatuur dus voor een fijne zon, zee en strand vakantie. Maar ook Bali is een goed idee in augustus, of ga naar Egypte voor gemiddeld 34 graden en ontdek hier de prachtige onderwaterwereld.

Aanbiedingen buiten Europa in augustus:

Zanzibar TUI

Egypte Corendon

Waar kun je in de zee zwemmen in augustus?

Ook het water is op veel bestemmingen lekker warm in augustus. In Europa is het zeewater op de meeste plekken boven de 20 graden, maar de warmte verschilt wel per plek. Bijvoorbeeld in Portugal (21 graden), Mallorca en Ibiza (25 à 26 graden), de meeste Griekse eilanden (24 à 26 graden) en Cyprus (27 graden). In het Caribisch gebied is de zeetemperatuur in augustus op de meeste plekken rond de 28 graden en op sommige plekken, zoals Cuba, zelfs 30 graden!

Madeira Portugal zonvakantie
Madeira Portugal zonvakantie
Egypte Marsa Alam snorkelen
Egypte Marsa Alam snorkelen
Zanzibar Tanzania bootjes
Zanzibar Tanzania bootjes

Home > Zonvakanties > Zonvakantie augustus