Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Zonvakantie november

Het begint in Nederland in november al flink koud te worden en de zomer lijkt alweer zover weg... Tijd om naar de zon te gaan. Maar dan wil je natuurlijk wel naar een bestemming waar de kans groot is dat het warm weer is. Wij geven je tips over bestemmingen voor een fijne zonvakantie in november. Waar ga jij aan je kleurtje werken?

Zonvakantie november binnen Europa

Waar is het warm in november in Europa?

Binnen Europa begint het in november op veel plekken al een stuk kouder te worden helaas. Maar op de meeste plekken in Zuid-Europa is het nog altijd een stuk aangenamer dan in Nederland. Kies bijvoorbeeld voor een stedentrip naar Sevilla waar je nog lekker zonder jas rond kan lopen. Het is hier namelijk nog steeds gemiddeld 20 graden. En als je liever gaat voor een zon-, zee- en strandvakantie, dan kun je naar de Canarische Eilanden waar het nog gemiddeld zo'n 23 graden is.

Kies voor een hotel met verwarmd zwembad en je zonvakantie is compleet! Ga bijvoorbeeld naar Abora Buenaventura by Lopesan of het luxe Melia Jardines del Teide.

Bekijk hier de laatste aanbiedingen in november:

Canarische Eilanden VakantieDiscounter

Sevilla Bebsy

Zonvakantie november buiten Europa

Waar is het warm in november buiten Europa?

Buiten Europa heb je meer keus voor een zonvakantie in november. Ga bijvoorbeeld naar het warme Gambia (33 graden) of Senegal (30 graden) en ga naar één van de Nationale Parken om wilde dieren te spotten. Of breng je vakantie door op de Kaapverdische Eilanden of in Egypte (beide 27 graden). Lekker relaxen op het strand en je ogen uitkijken tijdens het snorkelen, zo kom je de winter wel door...

Aanbiedingen buiten Europa in november:

Kaapverdië TUI

Gambia Corendon

Waar kun je in de zee zwemmen in november?

Als je gek bent op zwemmen, dan kun je ervoor kiezen een hotel met verwarmd zwembad te boeken of buiten Europa te reizen. In Egypte en op de Kaapverdische Eilanden is de zee in november nog steeds 25 graden en in Gambia is het zelfs 28 graden. Ook de ABC-eilanden hebben een zeetemperatuur van ongeveer 28 graden. Pak je snorkel maar vast in!

Kaapverdië Santa Maria zonvakantie
Kaapverdië Santa Maria zonvakantie
Zonsondergang strand Gambia
Zonsondergang strand Gambia
Hurghada Egypte strand
Hurghada Egypte strand

Populaire hotels voor een zonvakantie in november

Home > Zonvakanties > Zonvakantie november