Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Zonvakantie maart

Wil jij in maart nog even naar de zon voordat het zomerse weer in Nederland begint? Nog even een kleurtje opbouwen om de lente goed te beginnen? Dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat het op de bestemming ook echt lekker warm is. Wij zetten de beste bestemmingen om in maart naartoe te gaan voor jou op een rijtje.

Zonvakantie maart binnen Europa

Waar is het warm in maart in Europa?

In Europese landen begint het in maart langzaamaan iets warmer te worden, maar echt zomerweer kun je op de meeste plekken nog niet verwachten. Ga je naar Gran Canaria of één van de andere Canarische Eilanden dan kun je gemiddeld 21 graden verwachten en 7 zonuren per dag. Een verwarmd zwembad zoals bij het populaire Lopesan Baobab Resort maakt het helemaal prima vertoeven.

Bekijk hier de laatste aanbiedingen in maart:

Canarische Eilanden VakantieDiscounter

Canarische Eilanden TUI

Zonvakantie maart buiten Europa

Waar is het warm in maart buiten Europa?

Wil jij genieten op een zonzekere bestemming, maar wil je niet al te ver vliegen, dan is Egypte een goed idee. Op nog geen 6 uur vliegen ben je op bestemming én het is in Egypte in maart gemiddeld al 25 graden. Hoe kun je beter de lente starten? Voor nog warmer weer, zul je wat verder moeten vliegen. Maart is de beste maand om naar Mexico te gaan. Het is er dan gemiddeld 30 graden en je hebt de minste kans op regenbuien.

Maar ook Miami is een ideale winterzonbestemming met gemiddeld 25 graden in maart. Of ga bijvoorbeeld naar de ABC-eilanden, Cuba of de Dominicaanse Republiek. Wil je liever naar Azië, dan kun je vlak voor het regenseizoen nog naar Thailand in maart, houdt rekening met 33 graden en weinig neerslag. Op het Indonesische Bali kun je in maart juist veel regen verwachten.

Aanbiedingen buiten Europa in maart:

Egypte Corendon

Mexico TUI

Waar kun je in de zee zwemmen in maart?

In maart begint het langzamerhand iets warmer te worden in de meeste landen. In Europa is de zee nog wel redelijk koud, op zijn warmst zo'n 19 graden rondom de Canarische Eilanden. In Egypte is het rond de 21 graden, maar ga je bijvoorbeeld naar Mexico, dan kun je genieten van een duik in de zee met een temperatuur van maar liefst 27 graden! Uren snorkelplezier gegarandeerd... Ook bij de ABC-eilanden is het water rond de 26 graden, en ga je naar de kust van Miami kun je in het water van 25 graden duiken.

Miami Beach zonvakantie
Miami Beach zonvakantie
Thailand Phi Phi zonvakantie
Thailand Phi Phi zonvakantie
Mexico hangmatten zonvakantie
Mexico hangmatten zonvakantie

Home > Zonvakanties > Zonvakantie maart