Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Zonvakantie januari

Ben jij op zoek naar een zonvakantie in januari? De herfstperiode is net achter de rug, de drukke feestdagen zijn voorbij en de winter is begonnen... Tijd voor een vakantie naar een zonzekere bestemming. Hieronder vind je de beste bestemmingen voor een zonvakantie in januari en kun je de laatste deals voor januari checken.

Zonvakantie januari binnen Europa

Waar is het warm in januari in Europa?

Wil jij in januari op zonvakantie, dan zijn veel bestemmingen in Europa niet warm genoeg, maar er zijn zeker wel opties. Ga bijvoorbeeld naar één van de Canarische Eilanden waar het in januari gemiddeld zo'n 20 graden is overdag. Kies jij daarbij voor een hotel met verwarmd zwembad, dan is het hier helemaal lekker vertoeven. Kijk bijvoorbeeld eens naar Hotel Riosol op Gran Canaria. En nog een voordeel: binnen 4,5 uur ben jij al op Gran Canaria of Fuerteventura.

Bekijk hier de laatste aanbiedingen in januari:

Canarische Eilanden VakantieDiscounter

Canarische Eilanden TUI

Zonvakantie januari buiten Europa

Waar is het warm in januari buiten Europa?

Wil jij meer zonzekerheid maar niet al te lang in het vliegtuig zitten, dan kun je ook kiezen voor Kaapverdië of Egypte. Beide nog steeds erg goed te doen qua vlieguren, maar héérlijk warm. In januari is het op de Kaapverdische eilanden gemiddeld 24 graden en de gemiddelde zeetemperatuur is 23 graden, prima om een duik te nemen!

Wil jij een tropische vakantie boeken en wil je best iets langer in het vliegtuig zitten om de zon op te zoeken? Dan heb je genoeg keuze voor een zonvakantie in januari! Het enige waar je rekening mee moet houden is dat sommige landen een regenseizoen hebben. Sommige Aziatische bestemmingen, zoals het Indonesische eiland Bali hebben in januari meer kans op regen. Thailand en Sri Lanka daarentegen zijn juist ideaal om in januari te bezoeken. En ook veel Caribische eilanden hebben in deze maand perfecte weersomstandigheden voor een lekkere zon, zee en strandvakantie. Ga bijvoorbeeld naar Curaçao, Cuba of misschien wel Mexico!

Aanbiedingen buiten Europa in januari:

Curaçao Corendon

Kaapverdië TUI

Waar kun je in de zee zwemmen in januari?

Wil jij naar een bestemming waar je ook een lekkere duik in de zee kan nemen. Logisch, want dat geeft je een extra vakantiegevoel. En al helemaal als je in die zee ook nog eens kleurrijke visjes tegenkomt. Vanaf ongeveer 23 graden is het lekker om een duik te nemen in de zee. In Europa is het overal net iets te koud in januari. Het heldere water in Thailand is eigenlijk het hele jaar door lekker warm, gemiddeld zo'n 28 graden en ook in het Caribisch gebied is het water de eerste maand van het jaar al heerlijk warm, zo'n 25 tot 27 graden. En iets dichter bij, op de Kaapverdische Eilanden is het water ongeveer 23 graden. Genoeg mogelijkheden dus!

Fuerteventura zonvakantie
Fuerteventura zonvakantie
Thailand zonvakantie
Thailand zonvakantie
Curaçao zonvakantie
Curaçao zonvakantie

Populaire hotels voor een zonvakantie in januari

Home > Zonvakanties > Zonvakantie januari