Hotels Aruba

Altijd al in een hotel op Aruba willen verblijven? Aruba heeft zoveel mooie witte stranden die kun je niet tellen op één hand. Als je een auto huurt, kun je vanuit je hotel of appartement heel makkelijk de buurt verkennen. Zo kun je langs alle mooie strandjes en kun je een kijkje nemen in Oranjestad!

Kies jij voor de luxe van een hotel met zwembad of neem je liever een duik in de zee, terwijl jij je vakantie doorkomt in een van de luxeappartementen? Je kiest gemakkelijk zelf voor een hotel met logies en ontbijt, halfpension of volpension. Op vakantie zonder zorgen? Kies dan voor een all-inclusive aanbieding op Aruba op een van de mooie resorts voor het ultieme vakantiegevoel.

Aanbieders hotels op Aruba

Veelgestelde vragen over hotels op Aruba

Wij zijn verliefd op het schattige Mammaloe's Bed & Breakfast vanwege de leuke en aparte kamers. Je kiest zelf of je ook een keukentje wilt in je verblijf of dat je de vakantie 'kookvrij' bent en naar de nabijgelegen restaurantjes gaat.

Kijk eens bij het 3-sterren appartementencomplex White Beach en geniet van alles wat Aruba te bieden heeft. Ook bij Camacuri Aruba is veel moois te zien en te beleven. Tip van Travis: zet op een rijtje wat jij verwacht tijdens je verblijf en lees goed de informatie door over het complex. Zo sta je niet voor verrassingen en ben je van alles voorzien! 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel