Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Tiny Houses in Nederland voor een unieke overnachting!

Tiny Houses in Nederland voor een unieke overnachting!

Hoe leuk is dat, een tiny house vakantie in Nederland?! Op verschillende plekken in ons land zijn er zulke kleine huisjes die perfect zijn voor een unieke overnachting. Tiny houses zijn uiteraard klein, maar hebben vaak een slimme inrichting waardoor deze wel over de benodigde faciliteiten beschikken. Alhoewel de meeste tiny houses geschikt zijn voor twee personen, zijn er zelfs huisjes waar je met zijn vieren kunt overnachten. De leukste? Die vind je in deze blog, dus lees gauw verder!

EuroParcs vakantieparken met tiny house

Tiny House Droomparken

Op verschillende vakantieparken van EuroParcs kun je diverse soorten tiny houses boeken. Zo heb je het standaard Tiny House voor 2 personen en het iets grotere Tiny House dat geschikt is voor 4 personen. Hoe deze huisjes eruit kan per park iets verschillen, maar in alle gevallen heerst er een knusse sfeer! De tiny houses liggen in een natuurrijke omgeving en bij een deel van de vakantieparken is een openlucht binnenplaats met in sommige gevallen zelfs een gedeelde hottub!

In o.a. deze EuroParcs vakantieparken kun je een tiny house boeken:

Meer informatie en boeken: Meer tiny houses

Tiny eilandhuisjes - Landal Marker Wadden

Landal Marker Wadden

Ken jij dit nieuwe stukje Nederland al? De Marker Wadden is in 2016 aangelegd ter bijdrage aan het natuurherstel van het Markermeer. Je kunt hier dan allerlei vogelsoorten spotten, bijvoorbeeld via de vogeluitkijkhut. En nog leuker, je kunt hier overnachten in een van de super leuke eilandhuisjes van Landal Marker Wadden. Er is een eilandhuisje voor 2 personen en er zijn twee soorten 4- tot 5-persoons eilandhuisjes. Te leuk!

Meer informatie en boeken: Eilandhuisjes

Tiny strandhuisje - Qurios ECO Grevelingenstrand

Qurios ECO Grevelingenstrand huisje

Leuke ECO cottages aan het Grevelingenmeer! In deze knusse tiny houses van Qurios ECO Grevelingenstrand geniet je van een vakantie middenin de natuur. De huisjes liggen aan het water waar je diverse watersporten kunt doen. Maar lekker luieren in een hangmat kan natuurlijk ook! In de avond wordt het smullen geblazen, want bij elke lodge zit een Weber barbecue.

Meer informatie en boeken: ECO Cottage

Bekijk voor meer van zulke kleine huisjes op het strand onze blog "Strandhuisje huren"

Cuber Veluwe - Design tiny house

Cuber Veluwe Outdoor Suite

Ben je op zoek naar een uniek design tiny house midden in de natuur? Kijk niet verder, want deze "Outdoor Suites" bij Cuber Veluwe zijn té leuk! Je kunt het zien als een combinatie tussen een luxe designhotel en een vrijstaand huisje midden in de natuur waar je in ultieme rust met zijn tweeën kunt genieten van een welverdiend weekendje weg. Vanuit de woonkamer en de slaapkamer kijk je uit op de natuur en er is zelfs een glazen plafond in de inloopregendouche!

Meer informatie en boeken: Design Outdoor Suites

Natuurhuisje met uitzicht op alpaca weide

Lees verder onder de foto's.

Natuurhuisje tiny house Mariahout

Natuurhuisje uitzicht alpaca weide

Wij zijn fan! Dit natuurhuisje in Noord-Brabant ligt midden in de natuur én je slaapt hier letterlijk tussen de alpaca's. Via het grote raam in de slaapkamer heb je namelijk uitzicht op een alpaca weide. Je kunt in dit tiny house met maximaal 4 personen slapen en als jullie het helemaal gezellig willen maken kun je voor 95 euro de hottub bijboeken. Een tiny house mét hottub... Dat wordt lekker bubbelen tussen de alpaca's!

Meer informatie en boeken: Tiny house tussen de alpaca's

Forest Cabins in Drenthe

Forest Cabins Drenthe

Ga jij voor een sfeervolle overnachting in een tiny house midden in het bos? Het kan bij The Forest Cabins direct aan Nationaal Park Drents Friese Wold. Kies hier voor een gezellig huisje met hangmat voor 2 personen óf 4 personen. Let's go!

Meer informatie en boeken: Bekijk The Forest Cabins in Drenthe

Unieke tiny house huren op stadscamping in Rotterdam

unieke-tiny-house-stadscamping.jpg

Dit vrolijke groene tiny house is gemaakt van afgedankte veevoedersilo's en is dus niet alleen origineel, maar ook duurzaam! De ligging is ook ideaal, dit kleine huisje vind je namelijk op een stadscamping op nog geen 10 minuten afstand van de binnenstad van Rotterdam. En nog een groot voordeel: een overnachting in dit tiny house is helemaal niet duur.

Origineel, duurzaam, centraal gelegen én goedkoop dus!

Meer informatie en boeken: Tiny house op stadscamping

Wikkelboat met jacuzzi

Wikkelboat met jacuzzi

Op zoek naar een uniek tiny house? Dat is deze wikkelboat in het centrum van Rotterdam zeker. De bovenzijde van de boot is gewikkeld in 24 lagen golfkarton en daar komt dan ook de naam wikkelboat vandaan. Dit materiaal is erg licht én isoleert goed. En als dat nog niet bijzonder genoeg is, je kunt ook nog eens kiezen voor een woonboot met spa waarbij je gebruik kunt maken van de jacuzzi met uitzicht op het water!

Meer informatie en boeken: Wikkelboat

Kun jij niet genoeg krijgen van bubbelen in een jacuzzi of hottub? Check deze dan ook even > huisjes met jacuzzi

Weidumerhout Friesland - Adults Only tiny house

Weidumerhout Friesland huisjes

Bij Weidumerhout Friesland kun je verblijven in een tiny house binnen in het groene landschap van Friesland. Deze kubusachtige kamers hebben uitzicht op het weiland en zijn ideaal voor een rustige vakantie in de natuur. Het is een adults only hotel en met een beetje geluk kun je hier 's avonds genieten van een indrukwekkende sterrenhemel!

Meer informatie en boeken: Tiny kubuskamers

Sterrenkubus

Sterrenkubus Overijssel

Waar je ook heel goed sterren kunt kijken, is in een van deze sterrenkubussen in Overijssel. Bij deze unieke kubussen verblijf je op een van de donkerste plekjes in het Twentse boerenland waardoor je bij helder weer héél veel sterren kunt zien. In dit bijzondere verblijf kun je gebruik maken van een telescoop en door de transparante koepel kun je vanuit je bed urenlang de sterrenhemel bewonderen. Een romantisch uitje met zijn tweetjes, maar ook heel leuk met kinderen!

Meer informatie en boeken: Verblijf in sterrenkubus


Home > Blog > Tiny Houses in Nederland voor een unieke overnachting!