Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Mitsis Grand Beach Hotel

Mitsis Grand Beach Hotel

Griekenland - Rhodos - Rhodos-stad

Travis header

Mitsis Grand Beach Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Mitsis Grand Beach Hotel - Rhodos

Dit 5-sterrenhotel in Rhodos-stad ligt niet alleen midden in het centrum en op 600 meter van het oude centrum, het ligt ook nog eens vrijwel direct aan het strand dat slechts door en weg van het hotel gescheiden is. Mitsis Grand Beach Hotel is de ideale plek voor een luxe zonvakantie in Griekenland! Naast de fijne ligging, heeft het hotel meerdere zwembaden en een uitgebreide all-inclusive formule.

Meerdere à-la-carterestaurants

De all-inclusive formule van Mitsis Grand Beach Hotel is zeker veelzijdig te noemen. Je kunt er op verschillende tijden van de dag maaltijden in buffetvorm halen, er is een speciaal vroeg ontbijt, een uitslapersontbijt en een laat diner tot wel 4.00 uur. Tussendoor kun je lekkere snacks halen, crêpes, pizza's én ijsjes. In de avonden behoort ook à-la-cartedineren tot de mogelijkheden. Zo kun je in dit hotel aanschuiven voor een overheerlijke Italiaanse, Chinese, Griekse of Mexicaanse maaltijd.

Sport en ontspanning

Bij Mitsis Grand Beach Hotel kun je dus heerlijk eten, maar je kunt er ook heel goed ontspannen, aan de rand van het zwembad, op het strand óf in de wellness. Geniet van een ontspannende massage en kom even helemaal tot rust. Wil je juist wat meer actie? Dan kun je een balletje slaan op de tennisbaan, sporten in de fitnessruimte of meedoen aan de activiteiten die door het hotel georganiseerd worden. Eén ding is zeker, bij Mitsis Grand Beach Hotel geniet je van een welverdiende Griekse zonvakantie!

Home > Hotels en appartementen > Mitsis Grand Beach Hotel