Oostappen Hengelhoef

België - Belgisch Limburg - Houthalen-Helchteren

Aanbieder: Oostappen Hengelhoef Oostappen

Oostappen Hengelhoef - Belgisch-Limburg

De natuurlijke omgeving van vakantiepark Oostappen Hengelhoef nodigt erg uit om lekker te gaan wandelen of fietsen. Bij vakantiepark Oostappen Hengelhoef kom je dan ook helemaal aan je trekken als natuurliefhebber. Na een dagje de omgeving te hebben verkend, kun je uitrusten op het strand aan het water van het meer of ga van de glijbaan in het subtropische zwemparadijs. Geniet hierna van een lekker koud drankje op het terras. Een heerlijk dagje voor iedereen!

Subtropisch zwemparadijs en indoor speelpaleis

Tijdens je verblijf op vakantiepark Oostappen Hengelhoef zijn alle faciliteiten voor een vermakelijke vakantie aanwezig. Het volledig gerenoveerde zwemparadijs bestaat onder andere uit een golfslagbad, wildwaterbaan en een aquarium. Voor de kleine kids is er een indoor klim- en speelpaleis om te klimmen en klauteren. Voor buitenactiviteiten kan je naast de waterplas voetballen, volleyballen, vissen en basketballen. Als je echt helemaal tot rust wilt komen, kun je gebruik maken van de spa met Turks stoombad, een sauna en een whirlpool. 

Wat is er te doen in de omgeving?

Naast de wekelijkse shows en sportwedstrijden op vakantiepark Oostappen Hengelhoef is er genoeg te beleven in de omgeving. Verken het mooie Wild- en Wandelpark Molenheide tijdens een natuurwandeling. Een ander prachtig park is Tenhaagdoornheide. Dit natuurreservaat is met zijn golvende landschap een ideale uitstap voor de natuurliefhebber. Voor de liefhebbers is een uitstapje naar Kasteelbrouwerij Ter Dolen een aanrader. Je kunt hier een heerlijke abdijbier proeven terwijl je kennis over het brouwers-vak op doet. Er zijn in de omgeving ook nog verschillende dorpen en steden te vinden zoals Peer en Hechtel-Eksel.

Alle accommodaties van Oostappen Hengelhoef: Bekijk nu >
Bekijk Oostappen Hengelhoef

Prijzen vergelijken

Oostappen Hengelhoef is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Oostappen Hengelhoef