Roompot Vakanties

Bekijk alle Roompot Vakanties aanbiedingen
>> Alle reisorganisaties

Roompot Vakanties

Als je op zoek bent naar een leuk vakantiepark voor een vakantie in eigen land of bij onze zuiderburen dan zit je bij Roompot goed. Maar ook als je naar Duitsland, Frankrijk of Spanje op vakantie wilt heb je genoeg keuze. Roompot Vakanties beschikt over meer dan 185 vakantieparken met in totaal 17.000 accommodaties waarbij je kunt kiezen uit campings, comfortabele bungalowparken en luxe resorts, maar net waar jij behoefte aan hebt!

Vakantieparken in Nederland

In Nederland heeft Roompot een groot aantal bungalowparken met verschillende faciliteiten en mooie omgevingen. De parken liggen verspreid over het hele land. Zo kun je ervoor kiezen om midden op de Veluwe te verblijven in Bungalowpark Hoenderloo, kun je lekker gaan varen op de mooie wateren in Friesland, of kun je aan het strand verblijven in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland of op een van de Waddeneilanden. Er zijn drie parken op Texel en twee parken op Ameland te boeken. Wat is jouw favoriete eiland?

Bijzondere verblijven

Roompot heel veel verschillende soorten verblijven. Je kunt op de camping overnachten, maar je hebt bijvoorbeeld ook strandhuisjes in Julianadorp aan Zee waar je kunt overnachten en in slaap kunt vallen met het geruis van de zee op de achtergrond! Ook leuk zijn de huisjes waarbij gebruik van een sloep inbegrepen is in de prijs, bijvoorbeeld bij Vakantiepark Giethoorn of Waterstaete Ossenzijl in Overijssel.

Home > Reisorganisaties > Roompot Vakanties