Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Goedkope vakantie ABC-eilanden

Goedkope vakantie ABC-eilanden

Vakantie ABC-eilanden

Een vakantie naar een van de ABC-eilanden staat garant voor een goede portie zon, zee en strand! De A van Aruba, de B van Bonaire en de C van Curaçao. Welke van deze Caribische eilanden ga jij bezoeken?

Meer info over ABC-eilanden

Boek je voordelige pakketreis naar ABC-eilanden:

Populaire regio's op de ABC-eilanden:

Vind de beste ABC-eilanden aanbiedingen

Of je nu op zoek bent naar een last-minute vakantie naar ABC-eilanden of alvast een reis wilt boeken om naar uit te kunnen kijken, wij hebben altijd de beste deals. Vergelijk de prijzen van de hotels, resorts & appartementen per aanbieder om je ABC-eilanden vakantie voor de laagste prijs te boeken.

Sorteer op:
Aanbevolen|Prijs oplopend

Stel zelf je reis naar ABC-eilanden samen

Vakantie naar de ABC-eilanden

Schitterende witte stranden, een indrukwekkende onderwaterwereld en een fantastisch sfeertje, je vindt het op elk van de ABC-eilanden. Als je daarnaar op zoek bent kunt je eigenlijk alle drie de bestemmingen kiezen. Máár er zit ook zeker verschil tussen de eilanden. Lees maar mee!

Aruba, Bonaire of Curaçao?

De keuze tussen de verschillende ABC-eilanden kan best lastig zijn. Helaas kunnen wij je niet vertellen welke van de drie je moet kiezen, maar we kunnen je wel op weg helpen door de verschillen en overeenkomsten op een rijtje te zetten.

Welk van de ABC-eilanden je ook kiest, je gaat een zonnige vakantie met prachtige stranden tegemoet. De eilanden hebben alle drie mooie witte stranden. Aruba heeft een aantal hele brede stranden en Bonaire weer wat meer kleine strandjes.

Palm Beach Aruba rieten parasols

Ben je wel in voor feestje? Dan kun je beste naar Curaçao gaan. Daar is bijna elke avond wel een leuk strandfeestje gaande of je kunt naar het gezellige Pietermaai in Willemstad met diverse leuke barretjes. Dit is ook het grootste eiland van de drie, met de meeste inwoners.

Bonaire wordt ook wel “Divers Paradise” genoemd en dit is dan ook het ideale eiland als je komt voor de onderwaterwereld. Of je nu gaat duiken of snorkelen, je zult je ogen uitkijken.

Een ander verschil is dat Bonaire en Curaçao wat meer Nederlands gericht zijn. Je zult hier veel Nederlanders tegenkomen en bijna iedereen spreekt hier ook wel Nederlands. Op Aruba zul je juist wat meer Amerikanen tegenkomen en niet iedereen spreekt hier Nederlands. Waar je voorkeur naar gaat, is voor iedereen verschillend.

Vakantie Nederlandse Antillen

De Nederlandse Antillen, nog zo’n regio die je vaak voorbij ziet komen. De Nederlandse Antillen hebben deels overlap met de ABC-eilanden, maar het is niet helemaal hetzelfde. Aruba hoort hier namelijk niet bij, Bonaire en Curaçao wel. En daarnaast heb je de SSS-eilanden (Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba), welke dus niet bij de ABC-eilanden horen, maar wél bij de Nederlandse Antillen.

Strand Bonaire windsurfen

Hotels op de ABC-eilanden

Dus, ben je er inmiddels uit waar jouw vakantie naar de ABC-eilanden naartoe gaat? Zo ja, dan kan je zoektocht naar een geschikt hotel beginnen. Op deze pagina zetten wij een aantal populaire hotels op de ABC-eilanden op een rij. Je kunt ook meer hotels per eiland bekijken via onderstaande links.

Heb je niet per se een voorkeur voor de bestemming, dan kunnen de beschikbare hotels en de prijs daarvan de doorslaggevende factor zijn. Wat is jouw favoriete hotel op de ABC-eilanden?

Bekijk hotels ABC-eilanden >

ABC-eilanden vakantie boeken bij deze aanbieders:

Navigeer terug naar het overzicht met hotels en bekijk de beste deals naar ABC-eilanden van vandaag:
Terug naar hotels

Home > Goedkope vakantie ABC-eilanden